Salarisadministratie

Salarisadministratie gaat niet alleen over het maken van loonstrookjes en bruto-netto-berekeningen. De wet verandert namelijk ook continu en het is belangrijk dat organisaties zich aan de regels houden. Up-to-date blijven kost vaak veel tijd en energie. En dat hebben organisaties dan ook vaak niet. Daarom houden onze salarisadministrateurs alles voor u bij.

Uw salarisadministratie uitbesteden

Om uw salarisadministratie zelf te regelen heeft u veel kennis nodig van het vak en het kost veel tijd en energie. Veel MKB-bedrijven besteden de salarisadministratie dan ook uit. Zodat zij hun tijd kunnen besteden aan andere zaken, zoals ondernemen. Met onze hulp weet u zeker dat uw salarisadministratie goed geregeld is. En dat alles aan de geldende wet- en regelgeving voldoet.

Wanneer er fouten worden gemaakt met de salarisadministratie dan kan dit tot vervelende en hoge boetes leiden. Dat is natuurlijk geen prettig idee. Door uw salarisadministratie uit te besteden aan de salarisadministrateurs van HK Global Finance hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn deskundig en hebben oog voor uw organisatie.

Kies zelf wat u aan ons uit handen geeft. Wilt u alleen periodiek advies? Of wilt u de volledige administratie uit handen geven? Samen zoeken we naar de werkwijze die het best bij uw organisatie past. Bovendien beschikken wij over een online klantportaal, zodat u altijd inzicht heeft in al uw documenten.

De voordelen op een rijtje

  • Bespaar tijd en energie
  • U voldoet aan alle wet- en regelgeving
  • Periodiek tot volledig advies
  • Altijd inzicht in uw administratie

 

Onze salarisadministrateurs geven u graag een gedegen advies. Alles op een deskundige, professionele en persoonlijke wijze. Dat is wat wij belangrijk vinden. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Of heeft u een vraag, probleem of wilt u even sparren? Neem dan gerust contact met ons op!