Jaarrekening

Elk jaar is het voor iedere onderneming van belang om een jaarrekening op te stellen. Een jaarrekening is een financieel overzicht van het afgelopen boekjaar. Het laat zien hoe uw bedrijf zich heeft ontwikkeld.

Hierbij wordt er gekeken naar de data uit het verleden en er wordt een vergelijking gemaakt met de branche. De cijfers van een jaarrekening zijn waardevol en vormen een perfecte basis voor de toekomstplannen van een onderneming. De grootte van het bedrijf is bepalend voor de grote van van de jaarrekening. Hoe groter de onderneming, hoe meer informatie er openbaar gemaakt moet worden.

Van jaarcijfers naar een helder verhaal

Global HK Finance voorzien we u van een betrouwbaar jaaroverzicht. Hierbij vertalen we alle balansen en kolommen naar een duidelijk verhaal. Met een betrouwbare jaarrekening weet u precies waar u staat en kunt u de juiste beslissingen nemen voor een succesvolle toekomst voor uw onderneming.

De jaarrekening, een waardevol document

De jaarrekening is een ontzettend waardevol document voor iedere onderneming. Denk bijvoorbeeld aan de belastingaangiften. Bij het opstellen van de belastingaangiften vormt de jaarrekening een belangrijk document.

Ook bij een financieringsaanvraag kunt u met de jaarrekening aantonen dat u kapitaalkrachtig bent. Daarnaast is het een waardevol document als een onderneming over meerdere eigenaren beschikt. In de jaarcijfers ligt alles vast op financieel vlak, zodat er geen verwarring ontstaat.

Focus op de toekomst met de jaarrekening

De jaarrekening is een mooi basisdocument om te focussen op de toekomst. Het schept duidelijkheid en zorgt ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen. Welke trends beïnvloeden uw resultaat en hoe reageert u hierop? Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u over de toekomst van uw bedrijf te sparren.

Jaarrekening op laten stellen?

Wilt u een jaarrekening op laten stellen? Dan bent u bij Global HK Finance op het juiste adres. Wij voorzien u van de juiste cijfers en zorgen voor een duidelijk verhaal, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw onderneming.

Onze adviseur staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor het opstellen van de jaarrekening kunt u contact met ons opnemen door te bellen met +31 6 48 013 115. Heeft u een uitgebreide vraag? Mail ons dan via info@globalhkfinance.nl.