Vraag ons

Heb je nog vragen?

Als u niet kunt vinden wat u zoekt op onze website.
Voel je vrij om contact met ons op te nemen

Het aanvragen van een offerte voor uw boekhouding is gratis. Wanneer u kiest voor een administratiekantoor betaalt u het tarief dat u met elkaar afspreekt.

U dient zich bewust te zijn van het feit dat de kwaliteit van uw administratiekantoor zich vertaalt in de belastingaangifte. Door het missen van fiscale voordelen kunt u duizenden euro’s teveel belasting betalen. Of nog erger is het wanneer uw administratiekantoor regelgeving niet goed toepast met als gevolg hoge naheffingsaanslagen van de Belastingdienst.

Ja, want elke ondernemer is belasting verschuldigd of krijgt belasting terug. Voor eenmanszaken zijn veel fiscale voordelen weggelegd. Een administratiekantoor kan u hierbij ondersteunen en is daarom een waardevolle investering. Een goede administratiekantoor zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kan uw administratiekantoor u veel tijd besparen bij uw financiën.

Nee, alle rapportages (balans, winst & verlies rekening, ect.) zijn maandelijks te verkrijgen  indien gewenst. Een papieren jaarrekening is tegen een vergoeding op te vragen.

Meer Vragen