Belastingaangifte/advies

Bij Global HK Finance staan we altijd klaar voor het geven van belastingadvies. Onze fiscalisten kennen de nationale en internationale regelgeving als geen ander. Uiteindelijk willen we zo min mogelijk belasting betalen. Dat klinkt misschien simpel, maar in de praktijk is dit echt een vak apart.

Fiscale regelgeving

Op het eerste gezicht lijkt de fiscale regelgeving zwart-wit, maar daartussen ligt een grijs gebied. Het is de kunst om binnen dit grijze gebied de meest gunstige weg voor uw organisatie te vinden.

Wij leven ons in en doorgronden uw situatie, waardoor we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect aan zal sluiten bij uw organisatie. Wij focussen ons niet alleen op het bedrag dat onderaan de streep staat, maar juist ook op alles daarboven.

Belastingadvies bij Global HK Finance

Bij Global HK Finace bieden we verschillende diensten aan op het gebied van belastingadvies. Onze adviseurs kennen de markt door en door en zij zijn er voor u als deskundige en als vertrouwenspersoon.

Auto van de zaak of privé?

Is het gunstiger om een auto van de zaak te rijden of is het gunstiger om een auto privé te rijden? En is een elektrische auto goedkoper of niet? Een berekening van de kosten van alle opties geeft hier duidelijkheid over. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie over belastingadvies?

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van belastingadvies? Neem dan contact op met onze adviseurs en krijg direct antwoord op uw vraag. Voor uitgebreide vraagstukken willen we u verzoeken om een mail te sturen naar: info@globalhkfinance.nl. Wij reageren uiterlijk binnen één werkdag.