Bedrijfsadvies

De praktijk leert dat u niet alles alleen kunt. Bedrijfsadvies van HK Global Finance helpt u verder. Als ondernemer vormt u het kloppende hart van uw organisatie. Met uw drive, inzicht en kennis maakt u het verschil. Heeft u een vraag, probleem of wilt u gewoon even sparen? Ons advies brengt u verder!

Bedrijfsadviseurs van HK Global Finance

Met ons team van bedrijfsadviseurs zijn we er wanneer u ons nodig heeft. We kennen u en uw mensen. Weten wat u beweegt. En voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van uw bedrijf. Samen creëren we een omgeving waarin u veilig, zelfverzekerd en met plezier kunt ondernemen. Maak kennis met de adviseurs van HK Global Finance. Onze adviseurs staan voor u klaar. Wij hebben méér dan 15 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsadvies, accountancy en bedrijfsadministratie. Bovendien zijn onze adviseurs gespecialiseerd in diverse branches en expertises. Hierdoor kunnen wij al onze klanten een gepast advies geven. Wij kijken immers verder dan alleen naar de cijfers.

Waarbij wij u kunnen helpen?

– Ondernemingsplan.
– Overeenkomsten.
– Financieringen.
– Lastige vraagstukken.
– En nog veel meer.

En uiteraard nog veel meer. Neem contact met ons op voor uw specifieke vraagstuk. Voor kleine vragen kunt u ons telefonisch bereiken. Uitgebreide vraagstukken zien wij het liefst op de mail verschijnen. Dan kunnen wij ons eerst goed verdiepen in uw vraag en een goed gefundeerd antwoord geven.

 

Door de persoonlijke aandacht en  haar kennis van zaken weten wij dat we over onze boekhouding geen zorgen hoeven te hebben.
Güven Food
Ceo